Rapport fra en rkenspejling snapshop fra et reporterliv i mellem sten Mange danskere jeg taler med n r jeg er rundt i landet for at holde foredrag tror at det v rste ved mit job som Mellem st korrespondent er de farlige situationer som man naturligt kommer til at d

 • Title: Rapport fra en ørkenspejling - snapshop fra et reporterliv i mellemøsten
 • Author: Steffen Jensen
 • ISBN: 9788792121387
 • Page: 474
 • Format: Paperback
 • Mange danskere, jeg taler med, n r jeg er rundt i landet for at holde foredrag, tror, at det v rste ved mit job som Mellem st korrespondent er de farlige situationer, som man naturligt kommer til at d kke i en s konkliktfyldt region som Mellem sten N r man bliver beskudt, eller n r man er virkelig bange Men det er egentlig ikke det, der tager h rdest p en, syntes jeg,Mange danskere, jeg taler med, n r jeg er rundt i landet for at holde foredrag, tror, at det v rste ved mit job som Mellem st korrespondent er de farlige situationer, som man naturligt kommer til at d kke i en s konkliktfyldt region som Mellem sten N r man bliver beskudt, eller n r man er virkelig bange Men det er egentlig ikke det, der tager h rdest p en, syntes jeg, n r jeg ser tilbage p mine efterh nden ganske mange r i jobbet Det absolut v rste ved at d kke krigene i Mellem sten er efter min mening, n r vi beretter fra situationer, hvor b rn lider.B rn som har mistet deres for ldre, eller som selv er blevet s ret eller leml stet, eller hvor vi er for t t p , n r b rn d r Det er de situationer, jeg ikke kan ryste af mig , sevl nu mange r efter B rn der lider B rn der s rger N r jeg er hjemme, er det deres ansigter, jeg ser for mit indre je Og n r jeg er ude, er det mine egne b rn, jeg ser i deres ansigter, og det er ikke til at holde ud.Dette er Steffen Jensens personlige beretning om 20 r som TV2 s mellem stkorrespondent.

  • [PDF] Download ✓ Rapport fra en ørkenspejling - snapshop fra et reporterliv i mellemøsten | by ↠ Steffen Jensen
   474 Steffen Jensen
  • thumbnail Title: [PDF] Download ✓ Rapport fra en ørkenspejling - snapshop fra et reporterliv i mellemøsten | by ↠ Steffen Jensen
   Posted by:Steffen Jensen
   Published :2019-02-23T13:41:17+00:00

  One thought on “Rapport fra en ørkenspejling - snapshop fra et reporterliv i mellemøsten”

  1. Når man først lige har vænnet sig til at dettte ikke er en kronologisk sammenhængende fortælling, men individuelle kapitler er dette en fremragende bog om livet som rapporter i Mellemøsten.Du får bla. en godt indblik i konflikten mellem israelere og paletinæsere uden at Steffen Jensen vælger side eller forsøger at få læseren til at vælge side, og så for du mange personlige og bevægende beretninger som gav mig en utrolig respekt for Steffen Jensen og hans fantastiske journalistiske [...]

  2. Interesant læsning om "vores mand" i mellemøsten og sjovt nok har jeg en kollega der pludselig saa bogen og sagde Den mad er gift med min tante. Kollegaen er israeler og arbejder med mig i Buenos aires saa sjovt tilfælde . Verdenen er lille.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *